TOTAL VİDEO CONVERTER
Anlatım:
1-) İlk olarak programı kurduğumuzda karşımıza böyle bir ekran gelecek.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]2-)Sonra çeviri işlemini yapacağımız videoyu almak için İMPORT FİLES
tıklıyoruz ve videoyu seçiyoruz.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]3-) AÇ a tıkladığımız anda karşımıza aşağıdaki gibi bir yer gelir
buradan hangi formata çevirmek istiyorsak onu seçeriz biz DİVX
yapıcaktık onu seçicez..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]4-)Video formatını seçtikten sonra çevirme işlemini başlatmak için
CONVERT NOW tuşuna basıcaz..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]5-)Tıkladığımız an çeviri işlemine başlayacak..
6-) İş bitti DİVX formatında oldu videomuz..
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]PROGRAM LARIN 3 Ü BİR ARADA BAŞTADIR..
XİLİSOFT VİDEO CONVERTER
ELİNİZDEKİ VİDEOLARI İSTEDİĞİNİZ VİDEO FORMATLARINA DÖNÜŞTÜRÜN...
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Resim otomatik olarak küçültüldü. Buraya tıklayarak resmi orjinal
boyutlarında görüntüleyebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 720x540
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Resim otomatik olarak küçültüldü. Buraya tıklayarak resmi orjinal
boyutlarında görüntüleyebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 717x538
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]TOTAL VİDEO CONVERTER İLE OLUŞAN SORUNLARDA XİLİSOFT U XİLİSOFT TA
OLUŞAN SORUNLARDA TOTAL V. CONVERTER I KULLANIN...BEN ÖYLE YAPIYORUM
ALLOK VİDEO TO MP4 CONVERTER
boyutlarında görüntüleyebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 750x630.
boyutlarında görüntüleyebilirsiniz. Resmin orjinal boyutu 749x632.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]