Online-Bilgi Yardımı Online-Bilgi | Uzun Soluklu Paylaşım |
|
| ParticleIllusion ile Video Effect{VOLUME-II} | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Teorim Forum Admin
| Konu: ParticleIllusion ile Video Effect{VOLUME-II} Ptsi Mayıs 24, 2010 4:44 pm | |
| Sizlerle paylaşmış olduğum adlı konuma ilginizden dolayı öncelikle teşekkür ederim...2. defa bu konuyu açmam da ki sebep; yoğun bir şekilde özel mesajlar ile konuyu biraz daha ayrıntılı anlatma isteğinde bulunulmasıydı. Ayrıca sayfalara dağılmış olan ekleri toplu olarak sunmak... (Onay alarak 2. defa açtım)Effectlerden Örnek Resimler:ParticleIllusion İle Yapılmış Örnek Videolar:[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]1.Video'yu İzlemek İçin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] -/- 2.Video'yu İzlemek İçin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] İzlemek İçin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] / Nasıl yapıldığını görmek istersen [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]75Mb'lık Video'yu İzlemek İçin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Daha fazla Tutorial(Örnek Anlatım) görmek için [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Farklı Emitters (effect) isterseniz, toplu olarak sitenin sunmuş olduğu paketi indirebilirsiniz.[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]İndirmek İçin [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Not: Bu effectleri programa aktarabilmen için; program açıkken klavyenden "Ctrl+M" tuşlarına basmanız yeterli.Karşına LibrariesManager çıkacak.Ordan tüm extra effectleri ekleyebilirsiniz.Buraya Kadar Olan Kısımlar Programın Tanıtımı İçindi...Şimdi Program Anlatım Kısmına geçebiliriz...Konuyu 3 Bölüm Halinde Flash (animasyon) dosyası şeklinde hazırladım.[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (Genel Özellikler) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (Efekte Hareket Katmak) [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (Force,Blocker ve Deflector Özelliklerine Genel Bir Bakış) | |
| | | | ParticleIllusion ile Video Effect{VOLUME-II} | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|