Konu: cabal server kurulum full turkçe videolu anlatım Paz Nis. 04, 2010 7:33 pm
evet videoyu yeniledim tüm interneti arayın bu paylasımı bulamassınız öncelikle bir iki seyden bahsediyim Databaseler yenilendi db eklenenler reset sistemi yoktu ekledim ve sorunsuz bir sekilde reset atıyor Cashshop ekledim cashshoptan alışveris ve editoru videolardada var hersey şimdi arkadaşlar sunu bilmenizi istiyorum windows vista ve windows7 ye kurulmaz ben windows 7 veya vistaya kumak istiyorum diyenler için vmware ve sql server uyumlu olması lazım yani son surumlarini indirin sql server 2008 ve vmware server 2.0.2 yuklemeleri lazım ama çok kasıyor söleyim
arkadaşlar benim kurdugum sekilde centos kurunca 1cd istiyor önce videoları izleyin sonra centosu kurun 2ci cd isterse link verdim video izleme sırası su sekilde olucak video1 indirin ve sıra ile 1. sqlserver_kurulum 2.database_kurulum 3.vmwareserverkurulum seklinde izleyin sonra 2c. videoyu izleme sırası 1.serverkurulum 2.portyonlendirme 3.noip sklinde izleyin video3 sıralaması hamachi kurmak iseyenler için hamaci rar webshop ve cabal tools kulanım evet ama hamaci biraz karasık takılan olursa yazsın yardım ederiz
birde ben vm server le kurdum elinde workstation olanlar vmserver i indirmesin linkler aşşagıda
viseoları iternet explorer veye mozilla chorome de izleye bilirsiniz flash player yuklu olması lazım
buda launher ve pacth:= [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
evet online yapmak isteyenlere artık herkes server sahibi olabilir extralar eklenicektir saygılar geçici rahatsızlkdan dolayı özür bi tesekkür yeter resim koyucaktım ama aceleye geldi zaten kanıta gerek yok herkeste kurabilr
not: hamachi biraz zordur hamaci kurmak isteyenler
hamaci videosunu tamamen izlemeden kurulum yapmasın
sigmetal armorlar tamadır ama hiç tavsiye etmem en güzeli orjinal ep2 daha iyi ama ben sigmetal olsun serveride diyorsanız
dosyalarıvaricem bende clientte çok bug var siz artık kendiniz bulursunuz client veya pacth
bu sigmetal server dosyası [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] winscp açıp centosun içine atıyorsunuz su yolu izleyin /etc/cabal/Data içine yapıstırın sonra cabaltr nin pacth yukleyin ben yuklicktim ama bu çok buglu orjinal ep3 pacth yok yazılımcı olmak lazım bir kaç kişide var oda neyse yapıstırdıktan sonra putty açın service cabal restart yapın sonra oyuna girin bu kadar